Wie ben ik en praktijknieuws – Logopediepraktijk Heerde – Heerde

Wie ben ik en praktijknieuws

Wie ben ik en praktijknieuws

Ik ben Annette Olree. Afgestudeerd aan de opleiding Eindhoven in 1984. Daarvoor heb ik o.a. gewerkt als militair bij de landmacht ( telecommunicatie specialist). Het werken met mensen vind ik een uitdaging.

In 1984 ben ik begonnen als logopedist bij verpleeghuis Wendhorst in Heerde en tegelijkertijd gestart met het opzetten van een eigen praktijk. Ik heb bij verschillende zorginstellingen gewerkt met jongeren en ouderen met een handicap.

Ik werk vier dagen vanuit mijn praktijk op twee verschillende locaties.

Vanaf 2009 heb ik me aangesloten bij het ParkinsonNet. Ik ben opgeleid tot logopediespecialst Parkinson en Parkinsonismen.

Sinds juni 2014 ben ik een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de fysiotherapeuten van Fysio d’Oldebank, cesartherapeut en psycholoog te Wapenveld.

Nieuws;

In 2015 heb ik de opleiding tot Matrixcoach afgerond. De Matrixmethode is een cognitieve gesprekstechniek, die ingezet kan worden bij mentale problemen, zoals angsten, volle hoofden, leerproblemen en onverwerkte emoties. De methode kan ingezet worden bij zowel kinderen als volwassenen.

In 2017 heb ik de cursus MetaTaal afgesloten. MetaTaal richt zich op het analyseren van zinsstructuren en het aanbieden en tevens oefenen van zinnen bij oudere kinderen.

In 2017 heb ik de cursus Woordenschat afgerond. Het uitbreiden van woordenschat bij jonge kinderen is het doel.